Vlaggetjesdag
Door: titus11
Blijf op de hoogte en volg Titus11
21 Juni 2012 | Italië, Bucine
Vandaag was de dag dat iemand er naar vroeg. In het water van het zwembad raakte we aan de praat met een stel die met de caravan tegenover ons staan. Hoe dat met dat Groningse vlaggetje zat. Het hele verhaal verteld tot en met het feit dat we vorig jaar Alma en Redmer uit Woldendorp hadden ontmoet. ‘Woldendorp? Wij hebben altijd in Delfzijl gewoond.’ Van het een kwam het ander, maar verder dan een aantal bekende straten kwamen we niet. Het kerkje van Heveskes was het dichtste bij.
Het is een oneven dag, een rustdag dus zogezegd. Dat komt goed uit want het is ook nog de langste dag. We mogen gerust zeggen dat we een hittegolf hebben want we hebben nu 7 dagen gehad met temperaturen boven de dertig graden. Het kleurtje komt er langzaam op. Het feit dat ik al voor de tweede dag in het zwembad lag zegt genoeg. Sterker nog: ik nam niet het initiatief om terug naar de caravan te gaan.
Vanavond ook maar weer een keer naar een Italiaans restaurant geweest. Er zit een hele goede achter de camping. Voorlopig ben ik niet thuis en houd ik me lekker aan de pasta, pizza en aqua con gaz. Het ijs is hier trouwens ook fantastisch. La vita e bella hier!
De e-readers draaien overuren. Het ene boek na het andere wordt uitgelezen. Vandaag ben ik in een echt boek begonnen: 22-11-1963 van Stephen King. Het laatste sinterklaascadeautje wat ik van mijn moeder heb gekregen vorig jaar.
21 Juni 2012 - 21:03
Linda:
Dierbaar boek dus. En ook een prachtig boek! Geniet ervan! -
22 Juni 2012 - 12:05
Robbert:
Hee pa, hou eens op met roepen hoe mooi weer het daar is...! -
22 Juni 2012 - 12:05
Alma:
Zijn we toch ook in gedachten nog bij jullie, leuk, Redmer en ik vertrekken morgen naar Tsjechië. de bestemming wordt ws. de Heksenberg.Oja onze vlag gaat natuurlijk ook mee. -
23 Juni 2012 - 19:18
Titus11 :
Tsjonge, Italie wordt mijn land. Wat een prachtig weer hier!