Jan Hus
Door: titus11
Blijf op de hoogte en volg Titus11
06 Juli 2011 | Tsjechische Republiek, Radim
Een beetje een lege dag. Ik dacht dat het winkeltje weer open was dus ik ging vol goede moed op de fiets. Helaas, Nog een feestdag: de verbranding van Jan Hus. Persoonlijk kan ik me leukere feesten voorstellen maar dat terzijde. OP de fiets dus maar door naar het dorp Luze. Hopelijk is de COOP daar wel open. Corrie heeft aangegeven dat er een binnendoor weggetje is dus dat maar geprobeerd. Het scheelt 200 m. Voor de afstand hoef je het niet te doen maar het is wel weer even wat anders.
Na het eten de rest van de voorraden aangevuld in Chrudim. Feestdagen gelden, net als bij ons, niet altijd voor de grote winkelketens kennelijk. Lenka mocht op de camping blijven. Corrie en de jongens hielden een oogje in het zeil. Voor Lenka lekker dat ze niet in de warme auto hoefde.
‘s Avonds voor de afwisseling maar eens niet uit eten. Met de buren zouden we gaan barbecueën. Iedereen zijn eigen vlees, dan krijgt ieder wat hij lekker vindt tenslotte. Het was een warme avond en ik heb nog laat naar de sterren gekeken.