21 juni
Blijf op de hoogte en volg Titus11
21 Juni 2016 | Italië, Bucine
De zomer is hier helemaal losgebarsten. Vandaag zouden we vertrekken naar de Bloemenriviera. Mooi op de route naar huis zouden we daar Moon en Hein ontmoeten en met hen nog een paar dagen delen. Zij zijn daar al mar de camping waar ze staan bevalt niet. De plannen zijn daarom gewijzigd. Ze komen deze kant op. Voor ons geen staf want het bevalt ons uitstekend hier, zeker nu het prachtig weer is geworden. In de middag arriveren ze. Saar en ik wachten ze bij de weg op. De reactie van Saar bij hun aankomst was vertederend. Moon stapte uit en werd het eerst begroet. Daarna sprong ze in hun auto waar Hein een dikke lik kreeg. Tussen de voorstoelen door begroeten de beide honden elkaar. Saar ging pontificaal op de bijrijderstoel zitten met een kop van ‘ik ben er klaar voor’. Geweldig om te zien hoe Saar en Cootje met elkaar omgaan. We staan leuk naast elkaar. En het werd weer gezellig als vanouds. Wij blijven hier tot we weer terug gaan richting Nederland.
We aten in L’Antico Portale. Heerlijk in de tuin genoten we van smakelijke visschotels.
De man met de enorme camper blijkt een vreselijk aardige man te zijn. Hi heeft zijn bedrijf verkocht en maakt nu reizen door Europa. Achterop zijn wagen een kaart van Europa met daarop ingekleurd de landen waar ze allemaal zijn geweest met hun bus.